Alexander Åkerberg

 

Jag är en pålitlig, kreativ, driven aktiv person som älskar kommunikation och marknadsföring. Mina kollegor beskriver mig som en hjälpsam, social och hårt arbetande lagspelare med en god känsla för humor. Jag är generalist och har erfarenhet av en rad områden. Från hemsidesutveckling, sökmotoroptimering och webbkampanjer till copywriting, video och printproduktion. Det är min positiva attityd, mitt goda självförtroende och min nyfikenhet att prova på nya saker som hjälper mig att utvecklas.

Jag är strategiskt operationell. Med det menar jag att jag är duktig på att omsätta idéer i praktiken. Min förmåga att arbeta strategisk operationellt är en stor tillgång för mig i mitt yrke som är väldigt leveransfokuserat men forfarande kräver precision och kreativ höjd. Konsten att jonglera flera uppgifter samtidigt och vara en god lagspelare är en absolut nödvändighet för att bli framgångsrik på det jag gör. Jag har lärt mig att budgetera min tid och mina tillgångar och framför allt att få saker gjort med en enkel regel; Keep it simple – make it happen!

I grupp är jag idésprutan som tänker utanför boxen. Som arbetskamrat är jag hjälpsam, lojal och angelägen om att ha en god relation till mina kollegor. Därför bidrar jag med att skapa utrymme för humor, kreativitet och nya ideér. Det är viktigt att mina kollegor är prestigelösa eftersom jag strävar efter att skapa en trevlig och utvecklande miljö där vi lär oss av varandra och har roligt ihop.

Min fritid spenderar jag gärna med min fru och två barn i sommarstugan i Tjust skärgård. Jag nätverkar regelbundet Östgöta nations alumniförening och är medlem i organisationen Round Table. Jag älskar internet och följer slaviskt teknikbloggar och nya trender på webben.

Medan internet och teknik är min passion är marknadsföring och kommunikation mitt bröd och vatten. Jag brinner verkligen  för strategisk kommunikation. Oavsett om målet är att skriva en pressrelease om att panta eller en kampanjhemsida för ett industriellt oljedimsfilter.

Född0
Gammal skånepåg
0
Högskolepoäng
0
Slipsar
0
Gasbil
0
EQ
0
IQ

Mina styrkor

Enligt CliftonStrengths Gallup report

  • Strategisk

  • Kommunikativ

  • Utforskande

  • Främjare

  • Kreativ

Läs rapporten

Program-o-meter

Webbpubliceringsverktyg 95%
Google Analytics 90%
Officepaketet 85%
Illustrator 74%
Photoshop 85%
InDesign 65%

På jobbet