Åkerberg Kommunikation

Det började mellan vågorna i San Diego

Jag ligger på en sliten surfbräda och guppar mellan vågorna. Musklerna värker och det är uppenbart att jag aldrig kommer bli en skicklig surfare. Som bäst en usel surfare. Jag funderar över hur jag hamnade här och var jag vill. Året är 2008 och jag bor i en liten etta i San Diego och praktiserar på Sveriges konsulat med PR och kommunikation. Svaret är enkelt att förstå men svårare att leva efter. Jag är hungrig på att lära mig nya saker och ta mig an utmaningar. Jag vill jobba med det jag tycker är roligt; strategisk kommunikation, webbutveckling och ny teknik.

När jag var klar med surfandet och praktiken tog jag mig hem till Sverige. Jag kom jag tvåa för ett jobb på Google HQ i Dublin, tackade nej till ett internship på Philip Morris och landade till slut mitt första toppjobb – Global Online Manager på börsnoterade Nederman i Helsingborg.

Parallellt startade jag upp mitt bolag och började handplocka uppdrag och kunder. Till en början arbetade jag bredare med kommunikation men under de senaste åren har mina uppdrag fokuserat på strategisk kommunikation, rådgivning och utveckling av webbplatser.

Du kan läsa mer om min karriär under CV och några konkreta exempel på uppdrag i min portfolio.

Kontakta Alexander

Webbplatsutveckling i WordPress

WordPress är världens populäraste innehållshanteringssystem (CMS). Det är ett lättadministrerat, skalbart och smart system och bästa av allt – det är gratis! Drygt 23 procent av värdens webbplatser drivs på wordpress. Allt från privata webbplatser som den här, till stora nyhetsportaler som CNN.

Heckuva communication studio webbplatsutveckling