Personliga rekommendationer

Här har jag samlat några personliga rekommendationer från kollegor och personer jag arbetat tillsammans med. Rekommendationerna är inhämtade från det sociala nätverket LinkedIn. De kan vara översatta från engelska men du kan läsa dem i originalutförande under rubriken rekommendationer på min LinkedIn-profil. Du kan läsa mer om de olika personerna på LinkedIn genom att klicka på deras respektive bild eller namn.

Allt bra om mig
Björn Lindström, Nederman
Bra om mig 2
Cecilia Bergström, Nederman

Pålitlig, kreativ och arbetsam. Alexander har gjort ett bra jobb. Han visar starkt engagemang för sitt arbete, har bra problemlösningsförmåga och är en väldigt uppskattad kollega. Han har projektlett utvecklingen och lanseringen av Nedermangruppens nya intranät och den nya hemsidan. Jag ger honom mina allra bästa rekommendationer.

Björn Lindström, Marknads- och kommunikationschef, Nederman
16 mars 2012

 

 

[accordion sync=”true”] [accordion_item title=”Björn Lindström, min f.d chef” open=”true”] Gå Björn Lindströms LinkedInprofilPålitlig, kreativ och arbetsam. Alexander har gjort ett bra jobb. Han visar starkt engagemang för sitt arbete, har bra problemlösningsförmåga och är en väldigt uppskattad kollega. Han har projektlett utvecklingen och lanseringen av Nedermangruppens nya intranät och den nya hemsidan. Jag ger honom mina allra bästa rekommendationer.

Björn Lindström, Marknads- och kommunikationschef, Nederman
16 mars 2012

[/accordion_item] [accordion_item title=”Cecilia Bergensjö, Utbildnings- och kompetensansvarig” open=”false”] Gå till Cecilia Bergensjös LinkedInprofilDet är en härlig upplevese och kul att arbeta med Alexander. Han är en kommunikativ och marknadsorienterad person som levererar resultat i arbetet. Alexander absolut största styrka är hans nyfikenhet och oräddhet för nya uppgifter. Med sin sociala och pedagogiska talang stöttar han sina kollegor så de utvecklas i sina arbeten. Rekommenderar varmt Alexander och gratulerar nya kollegor som kommer ha en väldigt bra medarbetare eller chef.

Cecilia Bergensjö, Utbildnings- och kompetensansvarig, Nederman
12 maj 2012

[/accordion_item] [accordion_item title=”Immanuel Delaney, Marknadsansvarig USA”] Gå till Immanuel Delaneys LinkedInprofilJag har arbetat med Alexander under flera månader i webbprojektet för integrationen av Dantherm i Nederman. Under arbetet med den nya hemsidan har han visat en djup kunskap kring de senaste webbtrenderna. Han arbetat hårt och klarar av stora projekt som detta. Han arbetade 12-18 timmar alla dagar i veckan under projektet för att optimera innehållet för maximal effekt för sökmototer. Hemsidan skulle inte ha blivit en sådan stor framgång som en den har utan hans hårda arbete och kunskap om webben. Jag rekommenderar Alexander helhjärtat för alla typer av utveckling av hemsidor.

Immanuel Delaney, Marknadsansvarig, Nederman USA
11 december 2011

[/accordion_item] [accordion_item title=”Ulrika Hansson, Marknadskoordinator”] Gå till Ulrica Hanssons LinkedInprofilJag har arbetat med Alexander de senaste åren och speciellt de senaste månaderna har vi arbetat sida vid sida på Nedermans hemsides- och extranätprojekt. Alexander är ambitiös, positiv och är en problemlösare. Han besitter en bred kunskap om webb och marknadsföring och håller sig ständigt uppdaterad med de senaste webbtrenderna. Mina bästa rekommendationer till Alexander, det är ett nöje att arbeta med honom.

Ulrika Hansson, Marknadskoordinator, Nederman
17 januari 2012

[/accordion_item] [accordion_item title=”Tommy Norvell, Säljbolagschef USA”]

Gå till Tommy Norvells LinkedInprofilAlexander Mideljung är en mycket trevlig, social och kompetent person som behärskar sitt yrke till fullo. Allt som har med webben, design, hemsidor, riktade kampanjer, IT, Google etc, hanteras av Alexander på ett oerhört snabbt och effektivt sätt. Han är alltid ett steg före. Han är också mycket lätt att samarbeta med och därför kan jag ge honom mina allra bästa rekomendationer.

Tommy Norvell, Säljbolagschef Nederman USA
23 januari, 2012

[/accordion_item] [accordion_item title=”Åsa Sköld, Marknadsassistent” open=”false”] Gå till Åsa Skölds LinkedInprofilAlexander är en fantastisk arbetskamrat. Han är duktig och hjälpsam och en person som ger mycket inspiration och energi i en grupp. Alexander är en klippa som kan mycket och gärna delar med sig. Han har en fantastisk potential!

Åsa Sköld, Marknadsassistent, Nederman
21 januari 2012

[/accordion_item] [/accordion]