Instagram – Pappa hittade ett gammal foto på mig. Jag konstaterar att min dotter är väldigt lik mig och att jag nu överväger pottfrisyr.

Detta är ett automatiskt inlägg från Alexander Åkerbergs instagramflöde med titeln Pappa hittade ett gammal foto på mig. Jag konstaterar att min dotter är väldigt lik mig och att jag nu överväger pottfrisyr. . Alexander arbetar som kommunikatör i Linköping.

Du hittar Alexander Åkerberg på Instagram och Twitterunder namnet Akerberget. Bilden får användas under Creative Commons CC BY 2.5.

Posted by Intagrate Lite

By | 2016-07-16T15:10:22+00:00 juli 16th, 2016|Kategorier: Instagram|0 kommentarer

About the Author:

Alexander Åkerberg brukar beskriva sig som både digital och analog. Med ena foten i traditionell gammelmedia och den andra foten i den digitala mediedjungeln. Han har erfarenhet av allt ifrån webbutveckling, sökmotoroptimering och native- annonsering till copy, PR och trycksaksproduktion. Han har arbetat som webbredaktör under flera år. Idag arbetar han som kommunikatör på Linköpings universitet.

Lämna en kommentar