Instagram – Kanske den perfekta julklappen till partner, anställda och kunder! #Kokbok och välgörenhet i ett ️🏻 Gå in på rt117.se och beställ. För varje kokbok får hundra ungdomar tillgång till #nattfotboll i en hel timme #företagsjulklapp #julklapp #presenttips

Detta är ett automatiskt inlägg från Alexander Åkerbergs instagramflöde med titeln Kanske den perfekta julklappen till partner, anställda och kunder! #Kokbok och välgörenhet i ett ️🏻 Gå in på rt117.se och beställ. För varje kokbok får hundra ungdomar tillgång till #nattfotboll i en hel timme #företagsjulklapp #julklapp #presenttips . Alexander arbetar som kommunikatör i Linköping.

Du hittar Alexander Åkerberg på Instagram och Twitterunder namnet Akerberget. Bilden får användas under Creative Commons CC BY 2.5.

Posted by Intagrate Lite

By |2016-11-15T11:40:32+00:00november 15th, 2016|Kategorier: Instagram|0 kommentarer

About the Author:

Alexander Åkerberg brukar beskriva sig som både digital och analog. Med ena foten i traditionell gammelmedia och den andra foten i den digitala mediedjungeln. Han har erfarenhet av allt ifrån webbutveckling, sökmotoroptimering och native- annonsering till copy, PR och trycksaksproduktion. Han har arbetat som webbredaktör under flera år. Idag arbetar han som kommunikatör på Linköpings universitet.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.