Instagram – Kanske den perfekta julklappen till partner, anställda och kunder! #Kokbok och välgörenhet i ett ️🏻 Gå in på rt117.se och beställ. För varje kokbok får hundra ungdomar tillgång till #nattfotboll i en hel timme #företagsjulklapp #julklapp #presenttips

Detta är ett automatiskt inlägg från Alexander Åkerbergs instagramflöde med titeln Kanske den perfekta julklappen till partner, anställda och kunder! #Kokbok och välgörenhet i ett ️🏻 Gå in på rt117.se och beställ. För varje kokbok får hundra ungdomar tillgång till #nattfotboll i en hel timme #företagsjulklapp #julklapp #presenttips . Alexander arbetar som kommunikatör i Linköping.

Du hittar Alexander Åkerberg på Instagram och Twitterunder namnet Akerberget. Bilden får användas under Creative Commons CC BY 2.5.

Posted by Intagrate Lite

By | 2016-11-15T11:40:32+00:00 november 15th, 2016|Kategorier: Instagram|0 kommentarer

About the Author:

Alexander Åkerberg brukar beskriva sig som både digital och analog. Med ena foten i traditionell gammelmedia och den andra foten i den digitala mediedjungeln. Han har erfarenhet av allt ifrån webbutveckling, sökmotoroptimering och native- annonsering till copy, PR och trycksaksproduktion. Han har arbetat som webbredaktör under flera år. Idag arbetar han som kommunikatör på Linköpings universitet.

Lämna en kommentar