Instagram – Jag undviker #humblebrag och tillåter mig själv att vara stolt över att min förmåga ge våra studenter verktyg för #kommunikation på ett sätt som är relevant för dem 🏻😎#vadgörenkommunikatör #viärliu #utvärdering

Detta är ett automatiskt inlägg från Alexander Åkerbergs instagramflöde med titeln Jag undviker #humblebrag och tillåter mig själv att vara stolt över att min förmåga ge våra studenter verktyg för #kommunikation på ett sätt som är relevant för dem 🏻😎#vadgörenkommunikatör #viärliu #utvärdering . Alexander arbetar som kommunikatör i Linköping.

Du hittar Alexander Åkerberg på Instagram och Twitterunder namnet Akerberget. Bilden får användas under Creative Commons CC BY 2.5.

Posted by Intagrate Lite

By | 2017-02-02T16:07:53+00:00 februari 2nd, 2017|Kategorier: Instagram|0 kommentarer

About the Author:

Alexander Åkerberg brukar beskriva sig som både digital och analog. Med ena foten i traditionell gammelmedia och den andra foten i den digitala mediedjungeln. Han har erfarenhet av allt ifrån webbutveckling, sökmotoroptimering och native- annonsering till copy, PR och trycksaksproduktion. Han har arbetat som webbredaktör under flera år. Idag arbetar han som kommunikatör på Linköpings universitet.

Lämna en kommentar