Instagram – Igår skrev jag förordet i årets kokbok och vill rikta ett varmt tack till alla de östgötar som skapade mirakel i köket på #adelgatan4 #östgötanation i #lund. Utan er hade jag inte varit hälften av den amatörkock jag är idag. 🍽Köp kokboken för välgörenhet på rt117.se

Detta är ett automatiskt inlägg från Alexander Åkerbergs instagramflöde med titeln Igår skrev jag förordet i årets kokbok och vill rikta ett varmt tack till alla de östgötar som skapade mirakel i köket på #adelgatan4 #östgötanation i #lund. Utan er hade jag inte varit hälften av den amatörkock jag är idag. 🍽Köp kokboken för välgörenhet på rt117.se . Alexander arbetar som kommunikatör i Linköping.

Du hittar Alexander Åkerberg på Instagram och Twitterunder namnet Akerberget. Bilden får användas under Creative Commons CC BY 2.5.

Posted by Intagrate Lite

By | 2016-11-18T11:20:40+00:00 november 18th, 2016|Kategorier: Instagram|0 kommentarer

About the Author:

Alexander Åkerberg brukar beskriva sig som både digital och analog. Med ena foten i traditionell gammelmedia och den andra foten i den digitala mediedjungeln. Han har erfarenhet av allt ifrån webbutveckling, sökmotoroptimering och native- annonsering till copy, PR och trycksaksproduktion. Han har arbetat som webbredaktör under flera år. Idag arbetar han som kommunikatör på Linköpings universitet.

Lämna en kommentar