Instagram – #framtidensprofessionellaliv kräver strategisk improvisation – en #kommunikatör som alltid är i rörelse. Därför är mitt kontor min ryggsäck. Här finns allt som krävs för intervjua, filma, fota, skriva, publicera, analysera, diskutera, coacha och presentera. Aldrig perfekt innehåll. Men alltid på en hög nivå. Det gör att jag kan vara på plats där det händer och ger mig möjligheten att snabbt få ut innehåll och budskap. Mitt strategiska ramverk tillåter mig att vara flexibel och arbeta strategiskt operationellt. Det ser ut som jag snubblar över guldkorn, men det är oerhört genomtänkt #hammerhanborg #designthinking @hammerhanborg

Detta är ett automatiskt inlägg från Alexander Åkerbergs instagramflöde med titeln #framtidensprofessionellaliv kräver strategisk improvisation – en #kommunikatör som alltid är i rörelse. Därför är mitt kontor min ryggsäck. Här finns allt som krävs för intervjua, filma, fota, skriva, publicera, analysera, diskutera, coacha och presentera. Aldrig perfekt innehåll. Men alltid på en hög nivå. Det gör att jag kan vara på plats där det händer och ger mig möjligheten att snabbt få ut innehåll och budskap. Mitt strategiska ramverk tillåter mig att vara flexibel och arbeta strategiskt operationellt. Det ser ut som jag snubblar över guldkorn, men det är oerhört genomtänkt #hammerhanborg #designthinking @hammerhanborg . Alexander arbetar som kommunikatör i Linköping.

Du hittar Alexander Åkerberg på Instagram och Twitterunder namnet Akerberget. Bilden får användas under Creative Commons CC BY 2.5.

Posted by Intagrate Lite

By | 2017-03-21T10:30:59+00:00 mars 21st, 2017|Kategorier: Instagram|0 kommentarer

About the Author:

Alexander Åkerberg brukar beskriva sig som både digital och analog. Med ena foten i traditionell gammelmedia och den andra foten i den digitala mediedjungeln. Han har erfarenhet av allt ifrån webbutveckling, sökmotoroptimering och native- annonsering till copy, PR och trycksaksproduktion. Han har arbetat som webbredaktör under flera år. Idag arbetar han som kommunikatör på Linköpings universitet.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.