Instagram – Flitens lampa lyser för toastmaster Åkerberg På lördag slår jag mitt gamla rekord på 420 sittande gäster på Östgöta nation i Lund med över 500 på LiUs promovering. Det ska bli så otroligt roligt🕺 Just nu ‍♂️Uppförsbacke

Detta är ett automatiskt inlägg från Alexander Åkerbergs instagramflöde med titeln Flitens lampa lyser för toastmaster Åkerberg På lördag slår jag mitt gamla rekord på 420 sittande gäster på Östgöta nation i Lund med över 500 på LiUs promovering. Det ska bli så otroligt roligt🕺 Just nu ‍♂️Uppförsbacke . Alexander arbetar som kommunikatör i Linköping.

Du hittar Alexander Åkerberg på Instagram och Twitterunder namnet Akerberget. Bilden får användas under Creative Commons CC BY 2.5.

Posted by Intagrate Lite

By |2018-05-22T23:43:36+00:00maj 22nd, 2018|Kategorier: Instagram|0 kommentarer

About the Author:

Alexander Åkerberg brukar beskriva sig som både digital och analog. Med ena foten i traditionell gammelmedia och den andra foten i den digitala mediedjungeln. Han har erfarenhet av allt ifrån webbutveckling, sökmotoroptimering och native- annonsering till copy, PR och trycksaksproduktion. Han har arbetat som webbredaktör under flera år. Idag arbetar han som kommunikatör på Linköpings universitet.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.