Instagram – En nackdel med att ställa om klockan är att min son inte alls känner sig övertygad om konceptet. Tur att Siri finns här med en kopp kaffe. #småbarnsliv #siri #applewatch

Detta är ett automatiskt inlägg från Alexander Åkerbergs instagramflöde med titeln En nackdel med att ställa om klockan är att min son inte alls känner sig övertygad om konceptet. Tur att Siri finns här med en kopp kaffe. #småbarnsliv #siri #applewatch . Alexander arbetar som kommunikatör i Linköping.

Du hittar Alexander Åkerberg på Instagram och Twitterunder namnet Akerberget. Bilden får användas under Creative Commons CC BY 2.5.

Posted by Intagrate Lite

By | 2016-11-01T05:37:30+00:00 november 1st, 2016|Kategorier: Instagram|0 kommentarer

About the Author:

Alexander Åkerberg brukar beskriva sig som både digital och analog. Med ena foten i traditionell gammelmedia och den andra foten i den digitala mediedjungeln. Han har erfarenhet av allt ifrån webbutveckling, sökmotoroptimering och native- annonsering till copy, PR och trycksaksproduktion. Han har arbetat som webbredaktör under flera år. Idag arbetar han som kommunikatör på Linköpings universitet.

Lämna en kommentar