Instagram – #Chili kräva dessa kryddor. #Pappaledig maten är kryddmässigt för mesig. Nu med extra chili🌶🌶🌶 Dålig täckning? Ring så berättar jag vad jag åt till lunch så du inte missar det! ️

Detta är ett automatiskt inlägg från Alexander Åkerbergs instagramflöde med titeln #Chili kräva dessa kryddor. #Pappaledig maten är kryddmässigt för mesig. Nu med extra chili🌶🌶🌶 Dålig täckning? Ring så berättar jag vad jag åt till lunch så du inte missar det! ️ . Alexander arbetar som kommunikatör i Linköping.

Du hittar Alexander Åkerberg på Instagram och Twitter under namnet @akerberget. Bilden får användas under Creative Commons CC BY 2.5.

Posted by Instagrate to WordPress

By | 2016-02-18T12:03:01+00:00 februari 18th, 2016|Categories: Instagram|0 Comments

About the Author:

Alexander Åkerberg brukar beskriva sig som både digital och analog. Med ena foten i traditionell gammelmedia och den andra foten i den digitala mediedjungeln. Han har erfarenhet av allt ifrån webbutveckling, sökmotoroptimering och native- annonsering till copy, PR och trycksaksproduktion. Han har arbetat som webbredaktör under flera år. Idag arbetar han som kommunikatör på Linköpings universitet.

Lämna en kommentar