Instagram – Ännu ett bakslag för världen. Faktaresistens och missnöje mot den politiska eliten summerar resultatet. År 2016 är en milstolpe i modern politisk historia. Vi rör oss längre ifrån varandra och det krossar mitt hjärta.

Detta är ett automatiskt inlägg från Alexander Åkerbergs instagramflöde med titeln Ännu ett bakslag för världen. Faktaresistens och missnöje mot den politiska eliten summerar resultatet. År 2016 är en milstolpe i modern politisk historia. Vi rör oss längre ifrån varandra och det krossar mitt hjärta. . Alexander arbetar som kommunikatör i Linköping.

Du hittar Alexander Åkerberg på Instagram och Twitterunder namnet Akerberget. Bilden får användas under Creative Commons CC BY 2.5.

Posted by Intagrate Lite

By | 2016-11-09T07:17:42+00:00 november 9th, 2016|Categories: Instagram|0 Comments

About the Author:

Alexander Åkerberg brukar beskriva sig som både digital och analog. Med ena foten i traditionell gammelmedia och den andra foten i den digitala mediedjungeln. Han har erfarenhet av allt ifrån webbutveckling, sökmotoroptimering och native- annonsering till copy, PR och trycksaksproduktion. Han har arbetat som webbredaktör under flera år. Idag arbetar han som kommunikatör på Linköpings universitet.

Lämna en kommentar